Η ASPROKAT, πρωτοπόρος στο χώρο της προκατασκευής, πιστοποιήθηκε με το ISO 9001/2000 επιβεβαιώνοντας και τυπικά την ισχύ της και την εγγυημένη ποιότητα των παραγμένων
Faq

Συχνές
ερωτήσεις και απαντήσεις
Εισάγετε το e-mail σας για να εγγραφείται στο newsletter μας και στην ηλεκτρονική μορφή του Οικεία Γη.
>>
 
 
Τοποθεσία εγκαταστάσεων
Η Εταιρεία

Η ιστορική εξέλιξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας καθώς και τα γεγονότα που έχουν επιδράσει στη διαμόρφωση της σημερινής της εικόνας είναι τα ακόλουθα:


1918: Ιδρύεται η ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ Δ. ΚΑΜΠΟΛΗ στην παραλία Ασπροπύργου.1947: Ιδρύεται το Λατομείο Κ. ΚΑΜΠΟΛΗ πλησίον της λίμνης Κουμουνδούρου.


1962: Το λατομείο μας εγκαθίσταται σε χώρο με καλύτερο πέτρωμα και μεγαλύτερες δυνατότητες. Αγοράζεται το πρώτο κτήμα στις παρυφές του βουνού για την ανέγερση των εγκαταστάσεων του λατομείου. Η ΔΕΗ αδυνατούσε να το ηλεκτροδοτήσει γι’ αυτό εκινείτο με γεννήτριες έως το 1965.


1964: Ιδρύεται το πρώτο ασβεστοκάμινο που έχει καύσιμη ύλη του λιγνίτη.


1966: Την Άνοιξη γίνονται τα εγκαίνια στο εργοστάσιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ στον Ασπρόπυργο και μπαίνουν τα θεμέλια στο όνειρο για συστηματική και τυποποιημένη δόμηση. Τα χρόνια που ακολουθούν άλλαξαν τους προσανατολισμούς και τα αποτελέσματα, όμως, δεν άλλαξαν τους στόχους. Πάντα οι στόχοι ήταν η ποιότητα, οι καλές υπηρεσίες και η ανάπτυξη.


1971: Κτίζεται το δεύτερο ασβεστοκάμινο με καύσιμη ύλη το πετρέλαιο (μαζούτ).

1984: Η επιχείρηση περνάει στην τέταρτη γενιά μεταφέροντας το μεράκι και την αγάπη στο νέο αίμα της οικογένειας Καμπόλη.

Νέοι άνθρωποι επωμίζονται το βαρύ φορτίο της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας πολλών ετών αποδεικνύοντας πως πραγματικά είναι το γόνιμο έδαφος για νεους καρπούς στον χώρο της προκατασκευής.


2008: Μετά από δύο δεκαετίες έχει καθιερωθεί ως η σοβαρότερη εταιρεία του κλάδου και έχει κατασκευάσει άνω των 1.500.000 m2.


Η ΑΣΠΡΟΚΑΤ ΑΒΕΕ  δραστηριοποιείται, κυρίως,  σε  μια από τις πιο σεισμογενής περιοχές της γης (ΕΛΛΑΔΑ)  και ως εκ τούτου οι σεισμικές δράσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό των κατασκευών. Η ΑΣΠΡΟΚΑΤ ΑΒΕΕ δέχεται την πρόκληση επενδύοντας όλα αυτά τα χρόνια στη συνεργασία με κορυφαίους  μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων (Δομοστατικούς Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς)  στον τομέα κατασκευών από σκυρόδεμα και των μεταλλικών κατασκευών και με  την  χρήση εξειδικευμένων λογισμικών (ALLPLAN, ALLPLAN PRECAST, AUTOCAD, STRUCAD CCS), ώστε να προσφέρει λειτουργικά και  στατικά επαρκή κτίρια.

 

 Η Ασπροκάτ Α.Ε.Β.Ε. έχει στην κατοχή της πτυχίο Δευτέρας τάξης και η θυγατρική της Ελληνική Προκατασκευής πτυχίο Τετάρτης τάξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όροι χρήσης | Asprokat S.A.