Η ASPROKAT, πρωτοπόρος στο χώρο της προκατασκευής, πιστοποιήθηκε με το ISO 9001/2000 επιβεβαιώνοντας και τυπικά την ισχύ της και την εγγυημένη ποιότητα των παραγμένων
Faq

Συχνές
ερωτήσεις και απαντήσεις
Εισάγετε το e-mail σας για να εγγραφείται στο newsletter μας και στην ηλεκτρονική μορφή του Οικεία Γη.
>>
 
 
Τοποθεσία εγκαταστάσεων
Φιλοσοφία Στόχοι

Η ΑΣΠΡΟΚΑΤ κατέχει κορυφαία θέση στην ελληνική βιομηχανία της προκατασκευής και περισσότερο από 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων προκατασκευής.

Το ενδιαφέρον της για την ικανοποίηση του πελάτη, στη συνεχή τεχνολογική βελτίωση και η άριστη λειτουργία του εργοστασίου της την έχει οδηγήσει στη θέση αυτή.

Η ΑΣΠΡΟΚΑΤ δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των εργαζομένων της, την παραγωγικότητα και την τεχνολογική υπεροχή. Βασικό της στοιχείο είναι να προσελκύσει και να διακρατεί ικανά και αφοσιωμένα στελέχη.

Η ευελιξία της παραγωγής του εργοστασίου της ΑΣΠΡΟΚΑΤ ΑΒΕΕ. επιτρέπει την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της.

 

Η AΣΠΡΟΚΑΤ σήμερα στελεχώνεται με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό  σε όλους τους τομείς , με συνέπεια στις εργασίες και στους χρόνους παράδοσης δίνει λύσεις για κατασκευές από σκυρόδεμα και μεταλλικά  κτίρια οποιουδήποτε μεγέθους, είδους και χρήσης όπως: βιομηχανικά κτίρια, αποθηκευτικούς χώρους, πατάρια, αίθουσες συγκεντρώσεων( αθλητικών, πολιτιστικών η άλλων εκδηλώσεων), και πολυώροφα μεταλλικά & σύμμεικτα κτίρια. 

Όροι χρήσης | Asprokat S.A.